Ο θίασος του θεάτρου Kάππα στηρίζει το πρόγραμμα «Όλοι μαζί μπορούμε»

Το «Όλοι μαζί μπορούμε» από το 2011 σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως η κοινωνική πρόνοια, η υγεία, η εκπαίδευση και το περιβάλλον.

Μία απο αυτές τις δράσεις, η συγκέντρωση τροφίμων για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Το πρόγραμμα «Όλοι μαζί μπορούμε» έχει βραβευτεί με τιμητική διάκριση από την ένωση «Μαζί για το παΐδι» για την υποστήριξη των σκοπών της ένωσης, από το AHEPA με τιμητική διάκριση για την κοινωνική δράση ενώ το 2013 απέσπασε το βραβείο «European CSR Award» στο πλαίσιο των «Ευρωπαϊκών Bραβείων Eταιρικής Kοινωνικής Eυθύνης».

Στόχος του «Όλοι μαζί μπορούμε» είναι να συνεχίσει την προσπάθεια για κοινωνική και περιβαλλοντική ανάπτυξη και να ενδυναμώσει το πνεύμα ομαδικότητας ώστε να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια.

Την Τετάρτη 13/12 ο θίασος του Θεάτρου Κάππα θα δώσει μιά έξτρα παράσταση με το έργο «Δείπνο Ηλιθίων» γι’ αυτόν το σκοπό στις 21:30

Για να παρακολουθήσετε την παράσταση και να στηρίξετε την δράση αυτή,θα πρέπει να μπείτε στο www.oloimaziboroume.gr και να κρατήσετε την θέση σας καταθέτωντας το ελάχιστο αντίτιμο των 5 ευρώ.

Το συνολικό  χρηματικό ποσό που θα μαζευτεί, μετατρέπεται σε τρόφιμα για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας!

Τετάρτη 13/12

Ώρα έναρξης: 21:30

«Δείπνο Ηλιθίων» 

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Σπύρος Παπαδόπουλος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Βασίλης Ρίσβας, Άννα Μενενάκου, Χρήστος Σπανός, Ξανθή Γεωργίου και ο Δημήτρης Μαυρόπουλος 


πηγή