Ο βραβευμένος φωτορεπόρτερ Δημήτρης Μεσσίνης επιστρέφει με νέα έκθεση στη Δράμα (εικόνες)

Στη γενέτειρά του τη Δράμα επιστρέφει ο πολυβραβευμένος φωτογράφος – φωτορεπόρτερ, Δημήτρης Μεσσίνης, με μια νέα έκθεση που φωτίζει τις κρυφές και άγνωστες γωνιές της πόλης. 

Η έκθεση ονομάζεται «Στις σκιές της παλιάς Δράμας» και τα εγκαίνιά της θα πραγματοποιηθούν στις 14 Σεπτεμβρίου στο Καφέ Ελευθερία στις 8:30 μ.μ. 

Η έκθεση εντάσσεται στις δράσεις του υπουργείου Πολιτισμού-Αθλητισμού και στο Φεστιβάλ ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας 2017.

Πέρυσι τον Σεπτέμβριο ο Δημήτρης Μεσσίνης άνοιξε τη σεζόν στο Τελλόγλειο της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας την έκθεση «ΠρόΣΩΠΑ» υπό την αιγίδα της Ελληνικής και Γαλλικής Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Ο Δημήτρης Μεσσίνης έχει μια επιτυχημένη καριέρα πολλών δεκαετιών ως φωτογράφος και φωτορεπόρτερ στα εγκυρότερα έντυπα της Ελλάδας και της Ευρώπης. Είναι πατέρας του Άρη Μεσσίνη, του έλληνα φωτορεπόρτερ που έζησε από κοντά την προσφυγική κρίση στη Μυτιλήνη, ο οποίος είναι επικεφαλής και ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου.

Είναι τιμημένος με το βραβείο Visa d’ or News του διεθνούς φεστιβάλ φωτοειδησεογραφίας Visa pour Image στο Περπινιάν της νότιας Γαλλίας και όπως ο πατέρας του Δημήτρης έχει βραβευτεί πολλές φορές σε παγκόσμιο επίπεδο για την ποιότητα δουλειάς του.

Πηγή: iporta.gr

πηγή