Κοντά στους δολοφόνους του Ζαφειρόπουλου η ΕΛΑΣ – Νέα στοιχεία μετά από έφοδο σε σπίτι

  • Έφοδος σε διαμέρισμα στην Καλλιθεά
  • Το οπλοστάσιο που βρέθηκε στο σπίτι
  • Ένα όπλο οδηγάει την Αστυνομία κοντά στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας

Στην άκρη του νήματος για την εξιχνίαση της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου πλησιάζει η ΕΛΑΣ, μετά από έφοδο που οδήγησε σε σημαντικά ευρήματα σε σπίτι στην Καλλιθέα.

Δείτε επίσης: Εκτέλεσαν στο γραφείο του στα Εξάρχεια τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο

Δείτε επίσης: Η περιγραφή των δολοφόνων του Ζαφειρόπουλου σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ

Συγκεκριμένα, έφοδο σε διαμέρισμα άνδρα αλβανικής υπηκοότητας, στην οδό Σοφοκλέους στην Καλλιθέα, πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Κυριακής η Αστυνομία στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για την υπόθεση της δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Οι προσαγωγές και ο εντοπισμός ενός όπλου οδηγούν τις έρευνες του Ανθρωποκτονιών κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας, καθώς όπως μεταδίδει το real.gr, εξετάζεται το ενδεχόμενο κάποιο από αυτά να είναι και το φονικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Δείτε επίσης: Το τελευταίο μήνυμα του Ζαφειρόπουλου στη γυναίκα του: Θα αργήσω το βράδυ

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εντόπισαν έναν ολόκληρο οπλοστάσιο, καθώς μέσα στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν όπλα, χειροβομβίδες ακόμα και εκρηκτικά.

Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Δείτε επίσης: Αφέθησαν ελεύθεροι οι προσαχθέντες για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Το Σάββατο η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται δύο Αλβανοί ενώ οι Αρχές εξετάζουν σοβαρά ένα κινητό τηλέφωνο που είχαν στην κατοχή τους.

Αργότερα, οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία εναντίον τους για εμπλοκή τους στην υπόθεση.

πηγή