Θρίλερ με τα οστά που βρέθηκαν στο Σούνιο – Άνοιξαν οι φάκελοι των εξαφανισμένων (video)

  • Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τα οστά ανήκουν σε γυναίκα
  • Μαζί με τα οστά βρέθηκαν κομμάτια ρούχων αλλά και πιστωτικές κάρτες

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, για την υπόθεση με τα ανθρώπινα οστά που εντοπίστηκαν στο Σούνιο, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Τα ευρήματα βρίσκονται ήδη στα εργαστήρια του εγκληματολογικού και η ΕΛ.ΑΣ. περιμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής και ανθρωπολογικής εξέτασης. Παράλληλα, έχουν ανοίξει όλοι οι φάκελοι εξαφανισμένων ανθρώπων, των οποίων τα ίχνη χάθηκαν στην ευρύτερη περιοχή.

Τα οστά είναι τουλάχιστον 5ετίας και πιθανότατα ανήκουν σε γυναίκα

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα, εκτιμούν πως τα οστά είναι ιδιαιτέρως παλιά. Η πιθανότητα να ανήκουν σε γυναίκα εξετάζεται από την Ασφάλεια, καθώς μέσα στο σάκο βρέθηκαν υπολείμματα από γυναικεία ρούχα.

Στο σημείο εντοπίστηκαν και δύο πιστωτικές κάρτες με ανδρικό όνομα κατόχου, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν συνδέονται τα δύο περιστατικά.

Το κρανίο φέρει τρύπα από σφαίρα

Ο κ. Ηλίας Κατσάρος, ο οποίος βρήκε τα ανθρώπινα οστά στην περιοχή Άσπρο Λιθάρι, μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» και όπως δήλωσε η βαλίτσα πετάχτηκε από ύψος τουλάχιστον 20 μέτρων μέσα σε πηγάδι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το κρανίο φέρει μια εμφανή τρύπα και πιθανότατα η γυναίκα να είχε πυροβοληθεί.

πηγή