«Η Φουρέιρα ήταν κλεισμένη στο δωμάτιο μια μέρα και έκλαιγε… » (video)

Στην αποστομωτική συνέντευξη της Ελένης Φουρέιρα σχετικά με τη συμμετοχή της στη Eurovision, στις επικρίσεις που δέχτηκε από ΜΜΕ, αλλά και στο πώς απαντά σε όσους την κατηγορούν, αναφέρθηκε η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου-Κου» αποκαλύπτοντας ένα άγνωστο παρασκήνιο. 

Με αφορμή τα όσα κυκλοφόρησαν μετά τη φωτογραφία στην οποία σχημάτιζε τον αλβανικό αετό μαζί με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας στον διαγωνισμό, ο ρεπόρτερ της εκπομπής, Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε μια πτυχή της παραμονής της Φουρέιρα στην Πορτογαλία που δεν ήταν γνωστή: Όσο ήμασταν στην Πορτογαλία, ακούγαμε ως Έλληνες πολύ άσχημα πράγματα για όλο αυτό που συνέβη και εννοείται πως έφτασε κατευθείαν στην EBU και μας έλεγαν μα γιατί γίνεται όλος αυτός ο ντόρος με το κορίτσι αυτό;

Μπορώ επίσης να σας μεταφέρω, ότι ο λόγος που εμείς οι δημοσιογράφοι δεν κάναμε καμία ερώτηση στην Ελένη Φουρέιρα για το επίμαχο θέμα, παρόλο που όλοι το γνωρίζαμε ήταν γιατί το κορίτσι αυτό, ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μια ολόκληρη μέρα ήταν στο δωμάτιο της και έκλαιγε με όλο αυτό που δημιουργήθηκε από κάποιους πανελίστες, από κάποιους δεν ξέρω τι και όλους τους ρατσιστές.

Μπορώ να σας μεταφέρω μια προσωπική εμπειρία. Όταν εγώ έδωσα ως γούρι την ελληνική σημαία στην Ελένη Φουρέιρα, το τι δέχτηκα στα social media, ότι εσύ που υποστήριζες τη Γιάννα τώρα πας με την Αλβανή και λυπάμαι που το λέω. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Εγώ θεωρούσα τόσο καιρό ότι η Κύπρος είναι ένα κομμάτι ελληνικό. Για ποιο λόγο γίνεται όλο αυτό το πράγμα για μια φωτογραφία που ανέβασε. Μην μπερδεύουμε ορισμένα πράγματα και μην θέλουμε να χαρακτηρίζουμε ανθρώπους, ειδικά όταν δίνουν έναν αγώνα για μια χώρα. Ήταν πολύ λάθος το timing έτσι όπως έγινε και τελικά μόνο κακό έκανε και στη χώρα μας και στην Ελένη Φουρέιρα.

πηγή