Η Σκορδά «καρφώνει» τη Σπυροπούλου: Όταν τη συνάντησα ο τρόπος ομιλίας της ήταν πολύ volgare (video)

Η Φαίη Σκορδά με αφορμή τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Γιώργο Λιάγκα βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει τη συμπεριφορά της παρουσιάστριας σε έξοδό τους.

Όπως θα θυμάστε η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα είχαν βγει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για φαγητό για να τα βρουν εξωδικαστικά μετά την αγωγή που είχε κάνει στον παρουσιαστή και τη Σάσα Σταμάτη.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης η Φαίη Σκορδά είπε μεταξύ άλλων: «Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν είναι μια πολύ ωραία κοπέλα, είναι μια κούκλα, ελκυστική τηλεοπτικά. Εμένα μου αρέσει! Από εκεί και πέρα, όμως, κανείς δεν μπορεί να ξέρει και τι έχει συμβεί σε μία εκπομπή, μου έχουν πει ιστορίες, αλλά δεν θα τις πω δημοσίως εγώ για αυτούς! Και δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική! Από την άλλη, δεν είναι κακό να υπάρξει πρόβλημα με έναν συνεργάτη, η επανάληψη αυτού είναι που δημιούργησε το πρόβλημα».

Και συνέχισε αναφερόμενη στη συνάντησή τους: «Την έχω συναντήσει μια φορά και απορώ τώρα με αυτό που βλέπω. Εγώ όταν την είχα συναντήσει επειδή είμαι ειλικρινής άνθρωπος, δεν μου αρέσει να κάνω ίντριγκες…Αυτό που βλέπω με αυτό που είχα ζήσει εγώ εκείνο το βράδυ…ένας τρόπος ομιλίας πολύ volgare (=χυδαίος)».

πηγή