Η νέα Μις Γαλλία πρέπει να είναι και όμορφη και έξυπνη

Οι 30 Γαλλίδες καλλονές υποψήφιες για τον τίτλο της Μις Γαλλία για το 2018 προετοιμάζονται για την βραδιά της ψηφοφορίας. Κάνουν πρόβες. Κάτω από τον ήλιο της Καλιφόρνια.

Για να κατακτήσουν όμως τον τίτλο θα πρέπει πέρα από όμορφες, να είναι έξυπνες, να έχουν γνώσεις και καλούς τρόπους.

Μία ώρα γεμάτη άγχος και 34 ερωτήσεις γενικών γνώσεων δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, όμως η Μις Γαλλία θα πρέπει να μπορεί και να γνωρίζει.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις είναι να κλίνουν το ρήμα «αποκτώ» στον μέλλοντα, να ξεχωρίσουν ταινίες του Σπίλμπεργκ, αλλά και να απαντήσουν σε ποια χώρα είναι πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε επίσης: Ερώτηση στα γαλλικά καλλιστεία ο Αλέξης Τσίπρας (video)

Μία από τις διαγωνιζόμενες δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο LCI ότι η κριτική επιτροπή περιμένει πολλά περισσότερα από την ομορφιά «περιμένουν τρόπους, ευφυΐα. Θέλουν από εμάς να γνωρίζουμε να εκφραζόμαστε».

Ένα από τα «διαμάντια» στις απαντήσεις των κοριτσιών ήταν στην ερώτηση για το ποιο είναι το ποσοστό ανεργίας στη Γαλλία, με τη διαγωνιζόμενη να απαντάει: 45%.

Πάντως οι περισσότερες υποψήφιες έχουν την άποψη ότι τα πήγαν καλά στον γραπτό διαγωνισμό δηλώνοντας «νομίζω ότι πήγα γενικά καλά».

Ταυτόχρονα οι κοπέλες μαθαίνουν και πώς να τρώνε. Η νέα Μις Γαλλία πρέπει να ξέρει να μιλάει, να τρώει… εκπροσωπεί τη Γαλλία.

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

πηγή