Η ανακοίνωση – απάντηση της MIG στον Αποστολόπουλο για την υπόθεση της πώλησης του «ΥΓΕΙΑ»

Η MIG εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας απαντά στην «Εταιρεία Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» σχετικά με τη διαδικασία πώλησης του «ΥΓΕΙΑ», κατηγορώντας την εταιρεία ότι «με αβάσιμα νομικά επιχειρήματα επέλεξε την δικαστική οδό για λόγους εντυπώσεων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της MIG:

«Με αφορμή το θόρυβο που έγινε τις τελευταίες ημέρες για την αγωγή της «Εταιρείας Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» (μετόχου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε. κατά 39,15 %), μεταξύ άλλων και κατά της MIG, η MIG δηλώνει:

Έχοντας αποτύχει να αποκτήσει το 30% του ΥΓΕΙΑ στην τιμή των 0,45€ και αδυνατώντας προφανώς να επανέλθει με καινούρια δημόσια πρόταση σε τιμή υψηλότερηαπό τα 0,92€ που έχουν ήδη προσφερθεί, η «Εταιρεία Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» με αβάσιμα νομικά επιχειρήματα επέλεξε την δικαστική οδό για λόγους εντυπώσεων.

Εάν το πραγματικό ενδιαφέρον της «Εταιρείας Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» είναι η εξαγορά του ΥΓΕΙΑ, ο δρόμος είναι πάντα ανοιχτός για την προσφορά υψηλότερου τιμήματος σε μετρητά.

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα».

Χθες, η διοίκηση του ομίλου Αποστολόπουλου ανακοίνωσε ότι κατέθεσε αγωγή κατά της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς, της διοίκησης της MIG και της διοίκησης του «ΥΓΕΙΑ», στην οποία υποστηρίζει ότι κακώς αποκλείστηκαν οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι από τη διαδικασία πώλησης του «ΥΓΕΙΑ» και συζητήθηκε μόνο με έναν, με το CVC.

Στην αγωγή μάλιστα ισχυρίζεται ότι δολίως και σκοπίμως αποκλείστηκαν ο όμιλος Αποστολόπουλου όπως και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος και δεν παρασχέθηκε η ενημέρωση την οποία είχε το CVC.

Η πλευρά Αποστολόπουλου υποστηρίζει ότι θα μπορούσε να καταθέσει λίγο υψηλότερο τίμημα, αλλά έτσι θα νομιμοποιούσε μια διαδικασία που θεωρεί παράνομη.

πηγή