Επανασύνδεση γνωστού ζευγαριού παικτών ριάλιτι (εικόνες)

Το ζευγάρι παικτών ριάλιτι φαίνεται πως δεν άντεξε να ζει χωριστά και αποφάσισε να ξανασμίξει.

Ο έρωτάς τους ήταν πιο δυνατός από τις διαφορές που το χώριζε και αποφάσισε να δώσει ακόμα μια ευκαρία στη σχέση του.

Για ποιους πρόκειται;

Ο λόγος για την πρώην(;) παίκτρια του διάσημου reality «Geordie Shore» Charlotte Crosby και τον πρώην παίκτη του reality «Ex on the beach» Stephen Bear. 

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι παρουσίαζε την τηλεοπτική εκπομπή «Just tatto of us», όπου γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο κοινό.

Ο Stephen λίγες ημέρες νωρίτερα, επιβεβαίωσε με ένα tweet, τις φήμες χωρισμού του με την Charlotte, προκαλώντας «όργια» συζητήσεων για τη χρονική στιγμή όπου έγινε γνωστός ο χωρισμός τους.

Την ανακοίνωση του ερχομού του παιδιού του Gaz – πρώην σύντροφος της Charlotte – με τη νέα του σύντροφο Emma McVey και λίγο πριν την έναρξη των νέων επεισοδίων του ριάλιτι «Geordie Shore» όπου η Charlotte αποτελεί ισχυρό μέλος της ομάδας.

Όμως απ’ ότι φαίνεται, ο Stephen δεν άντεξε να ζει χωριστά με την Charlotte και μέσω ενός twitter ανακοίνωσε την επανασύνδεση τους.

No relationships perfect but I wanna do my best to keep this girl with me forever 🙃😍 she’s my bestfriend @charlottegshore

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stephen Hollywood Bear (@stevie_bear) στις Αύγ 25, 2017, 12:30μμ PDT

Με τον δικό της τρόπο, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα, μέσω του δικού της προσωπικού λογαριασμού στο twitter και η Charlotte, ποστάροντας μία κοινή τους φωτογραφία.

❤️👫❤️👫❤️👫❤️👫❤️👫❤️👫❤️👫❤️👫❤️👫

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlotte Letitia Crosby (@charlottegshore) στις Αύγ 17, 2017, 3:04πμ PDT

Απ’ ότι φαίνεται το αγαπημένο ζευγάρι πολλών θαυμαστών Charlotte Crosby και Gaz Beadle αποτελεί παρελθόν και ουδεμία ελπίδα επανασύνδεσής τους δεν φαίνεται να υπάρχει.

πηγή