Δολοφονία 32χρονης εφοριακού: Στο Β’ Νεκροταφείο επιστρέφουν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

  • Δεν οδηγούν σε κανένα συμπέρασμα οι έρευνες στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της εφοριακού
  • Καταθέτουν ξανά όσοι βρέθηκαν τη στιγμή του φόνου στο κοιμητήριο

Στο νεκροταφείο όπου βρήκε τραγικό θάνατο η 32χρονη εφοριακός Δώρα Ζέμπερη, έπειτα από επίθεση με μαχαίρι, επιστρέφουν οι έρευνες των αρχών.

Δείτε επίσης: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον φόνο της 32χρονης εφοριακού – Ψάχνουν τις κλήσεις της

Δείτε επίσης: Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Ζέμπερη – Η ασφάλεια ζωής και το άλλοθι του πατέρα

Με την έρευνα να έχει κινηθεί μέχρι στιγμής και σε άλλα επίπεδα και αφού οι μαρτυρίες που έχουν ληφθεί τόσο από το συγγενικό όσο και από το φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της εφοριακού δεν έχουν οδηγήσει πουθενά, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την διαλεύκανση της υπόθεσης επιτείνουν την προσοχή τους στον τόπο του εγκλήματος σε μία προσπάθεια να διαβάσουν προσεκτικά όλα τα σημάδια.

Το σημείο που η 32χρονη νεαρή δέχθηκε την επίθεση, η προσπάθεια που κατέβαλε για να ξεφύγει από το δολοφόνο της και ως εκ τούτου η πορεία της μέχρι το σημείο που άφησε την τελευταία της πνοή μπαίνουν για μία ακόμα φορά στο μικροσκόπιο των αρχών που προσπαθούν να συνθέσουν με όση μεγαλύτερη ακρίβεια γίνεται το σκηνικό του εγκλήματος.

Παράλληλα, στο μικροσκόπιο μπαίνουν οι μαρτυρίες όσων βρίσκονταν τη στιγμή της δολοφονίας στο κοιμητήριο, εργαζομένων και επισκεπτών, ενώ ως προς το κομμάτι αυτό, οι αστυνομικοί διευρύνουν τις έρευνες ακόμη περισσότερο και προσπαθούν να εντοπίσουν άτομα που συνηθίζουν να επισκέπτονται το νεκροταφείο απογευματινές ώρες και συγκεκριμένα στο χρονικό διάστημα 16:00 με 18:00.

Τα βασικά σενάρια για την άγρια δολοφονία είναι δύο: είτε η νεαρή κοπέλα συνάντησε κάποιο γνωστό της πρόσωπο και η συνάντηση αυτή έπειτα από κάποια λογομαχία είχε ως κατάληξη τη δολοφονία της, είτε δέχθηκε επίθεση από κάποιον μανιακό ο οποίος την λήστεψε και στη συνέχεια την σκότωσε.

πηγή