Γυναίκα έζησε τον… απόλυτο εφιάλτη – Μπήκε κατσαρίδα στο αυτί της (εικόνες)

Μία γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ έζησε τον… απόλυτο εφιάλτη, όταν μπήκε στο αυτί της μία κατσαρίδα όσο κοιμόταν. Μετά από… εννέα μέρες και τρεις γιατρούς, κατάφερε να απαλλαχτεί από το έντομο.

Η Κέιτι Χόλεϊ έγραψε στο «SELF» για την εμπειρία της, αναφέροντας ότι πριν από περίπου ένα μήνα ξύπνησε στη μέση της νύχτας «τρομαγμένη», καθώς αισθάνθηκε σαν «κάποιος να έβαλε ένα κομμάτι πάγου» στο αριστερό της αυτί.

Έβαλε ένα κομμάτι βαμβάκι στο αυτί της και «αισθάνθηκε κάτι να κινείται», αναφέρει. Όταν τράβηξε το βαμβάκι έξω, είδε δύο ποδαράκια να είναι κολλημένα πάνω του. Σε κατάσταση υστερίας, φώναξε τον σύζυγό της, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι υπήρχε μια κατσαρίδα στο αυτί της. Προσπάθησε να την βγάλει χρησιμοποιώντας ένα τσιμπιδάκι αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να τραβήξει δύο ακόμα πόδια.

Αμέσως πήγαν στα επείγοντα περιστατικά. «Καθώς περπατούσαμε προς το αυτοκίνητο, αισθανόμουν ότι προσπαθούσε να μπει πιο βαθιά στο αυτί μου. Ήταν μια απαίσια αίσθηση, δεν ήταν οδυνηρό αλλά ψυχολογικά ήταν βασανιστικό». Στα επείγοντα, ο γιατρός έβαλε στο αυτί της μια αλοιφή για να σκοτώσει το έντομο.

«Καθώς ο γιατρός έβαζε λιδοκαΐνη, η κατσαρίδα άρχισε να αντιδρά. Το να αισθάνεσαι ένα έντομο να αργοπεθαίνει, κολλημένο σε ένα πολύ ευαίσθητο σημείο σου, είναι κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω». Όπως ανέφερε η Χόλεϊ, χρειάστηκαν περίπου δύο λεπτά για να πεθάνει το έντομο, μέσα στο αυτί της. Στη συνέχεια ο γιατρός απομάκρυνε τρία κομμάτια της κατσαρίδας.

Μετά τον απαιτούμενο έλεγχο ότι δεν έχουν μείνει άλλα κομμάτια της κατσαρίδας στο αυτί, η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της.

Ωστόσο, εννέα μέρες αργότερα, η Χόλεϊ πήγε στον οικογενειακό γιατρό για επίσκεψη ρουτίνας και αυτός διαπίστωσε ότι «κάτι έχει μπλοκάρει» το αυτί της. Ήταν ένα ακόμα πόδι της κατσαρίδας και έξι κομμάτια του σώματός της, τα οποία αφαιρέθηκαν. Την ίδια μέρα η γυναίκα επισκέφτηκε ειδικό ωτορινολαρυγγολόγο, ο οποίος της είπε ότι υπάρχει ακόμα «κάτι εκεί». Έβγαλε το κεφάλι και το πάνω μέρος του κορμού.

«Ξέσπασα σε κλάματα», έγραψε η Χόλεϊ, επισημαίνοντας σε ανάρτησή της στο Facebook μετά το τέλος της περιπέτειάς της: «Λυπάμαι πολύ για όσους από εσάς θα έχετε τώρα εφιάλτες».

(USA Today)

Φωτογραφίες: KATIE HOLLEY

πηγή