Γραμμένος: Έγγραφες δεσμεύσεις για να αποφασιστεί η αναστολή της διακοπής

Ο Βαγγέλης Γραμμένος μετά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο εκπρόσωπος της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, επεσήμανε ότι είναι απαραίτητες οι έγγραφες δεσμεύσεις από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο για τα φαινόμενα βίας, οι οποίες θα κατατεθούν στον υφυπουργό Αθλητισμού. 

Εκείνος στη συνέχεια θα κρίνει αν οι δεσμεύσεις αυτές είναι ικανοποιητικές και θα αποφασίσει αν θα ανασταλεί η απόφαση για τη διακοπή των πρωταθλημάτων. 

«Υπήρξε συνάντηση της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ και του κ. Βασιλειάδη και αποφασίστηκε πως θα πρέπει μέχρι την μεθεπόμενη Παρασκευή το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να δεσμευτεί εγγράφως σε ένα πλαίσιο αναφορικά με τα φαινόμενα βίας εκτός και εντός γηπέδων, όπως επίσης και με την ασφάλεια των γηπέδων.

Αυτή η δέσμευση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου θα κατατεθεί στην Ομοσπονδία και εκείνη θα τη μεταφέρει στον υφυπουργό αθλητισμού, ο οποίος αν κρίνει ότι είναι ικανοποιητικές οι δεσμεύσεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην κατεύθυνση που προανέφερα, θα αποφασίσει αν θα ανασταλεί η απόφασή του για την διακοπή των πρωταθλημάτων».

πηγή