Γιώργος Χωραφάς: Πλημμύρισε το σπίτι του στο Παρίσι

Οι πρόσφατες φονικές καταιγίδες που «βούλιαξαν» το Παρίσι και τα ορμητικά νερά των χειμάρρων πλημμύρισαν χιλιάδες σπίτια, μεταξύ άλλων πλημμύρισαν και το σπίτι του Έλληνα ηθοποιού Γιώργου Χωραφά. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Espresso» ο Γιώργος Χωραφάς, η Γαλλίδα σύζυγός του Ροζαλίν και τα δύο παιδιά του Ζωή και Ηλίας που ζουν σε ένα αγρόκτημα στα προάστια της πόλης του φωτός, είδαν το σπίτι τους να πλημμυρίζει καθώς κατέβαιναν μανιασμένα τα ορμητικά νερά και στο πέρασμά τους να κατέστρεφαν τα πάντα.

Με τις λάσπες να έχουν καλύψει τα πάντα, ο βραβευμένος ηθοποιός, βάζοντας πολλή προσωπική δουλειά, αλλά και με την πολύτιμη βοήθεια γειτόνων και των γαλλικών Αρχών, θωράκισε όπως όπως την περιουσία του για να αποτρέψει μεγαλύτερες φθορές.

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά λίγες ημέρες μετά έπιασαν και ισχυρές χιονοπτώσεις. 

Ο σημαντικός καλλιτέχνης, ο μοναδικός Ελληνας που έπαιξε δίπλα στον θρυλικό Μάρλον Μπράντο στην ταινία «Χριστόφορος Κολόμβος», περιμένει πώς και πώς να επιστρέψουν εκείνος, η σύζυγος και τα παιδιά του στην κανονικότητα της ήρεμης ζωής τους. Με τη σύζυγό του Ροζαλίν Γαλόκ είναι μαζί περισσότερα από 40 χρόνια και παρέα γράφουν σενάρια για θεατρικά και ταινίες.

 

πηγή