Βοήθεια στις πληγείσες περιοχές στέλνουν ο Δήμος Αθηναίων και η Κεντρική Ένωση Δήμων Αττικής

 Ο δήμος Αθηναίων στέλνει βοήθεια στους δήμους της Δυτικής Αττική που έχουν πληγεί από τη φονική θεομηνία. Ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης εξέφρασε τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή του, στις οικογένειες των θυμάτων, ενώ με εντολή του ήδη φορτηγά οχήματα του δήμου πηγαίνουν στην πληγείσα περιοχή για να συμβάλλουν στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι τοπικές αρχές.

Δείτε επίσης: Τραγωδία από την κακοκαιρία στη Δ. Αττική: 14 νεκροί – Εικόνες καταστροφής (video)

Βοήθεια στους πληγέντες αποστέλλει και η Κεντρική Ένωση Δήμων Αττικής. Ήδη ο πρόεδρός της και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, έχει στείλει στην περιοχή όχημα πολλαπλών χρήσεων με μονάδα άντλησης υδάτων του δήμου του, ενώ έχει μεταβεί επί τόπου και κλιμάκιο της ομάδας Πολιτικής Προστασίας του.

Αντίστοιχη υλικοτεχνική βοήθεια έχει αποσταλεί και από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης του Πεντελικού Όρους (ΣΠΑΠ). Επίσης, έχει τεθεί σε ετοιμότητα η Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ, για να συντονίσει την αποστολή όποιας επιπλέον βοήθειας της ζητηθεί.

Ο κ. Πατούλης θα επισκεφθεί τις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές αργότερα απόψε, επιστρέφοντας εσπευσμένα από τη Λευκωσία, όπου παρέστη στην Τακτική Συνέλευση της Ένωσης Δήμων Κύπρου.

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

πηγή