Βασίλης Καρράς: Το ποτάμι πήρε επτά φορές το σπίτι μου (video)

Άγνωστες πτυχές της ζωής του αποκάλυψε ο Βασίλης Καρράς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Όλα καλά”. Μάλιστα, όπως είπε, έχει υπάρξει πλημμυροπαθής και μάλιστα 7 φορές.

«Επτά φορές πήρε το ποτάμι το σπίτι μου στην Σταυρούπολη, δεν έχουν μείνει ούτε παιδικές φωτογραφίες να θυμάμαι, τα είχε πάρει επτά φορές ψυγεία, κουζίνες… Λυπήθηκα για όσα έγιναν στη Μάνδρα Αττικής. Να προσέχουμε ο ένας τον άλλον, από εδώ και πέρα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, είπε: «Ο καλλιτέχνης πρέπει να αντιπροσωπεύει τον κόσμο, να γίνεται ένα μαζί του. Όσο μπορεί βέβαια, δεν μπορεί πάντα να το καταφέρνει αυτό. Εγώ δεν είχα μεγάλο σταθμό στην καριέρα μου, είχα σκαλοπάτια, πόντο-πόντο κέρδισα την αγάπη. Είχα σκεφτεί κάποτε να τα παρατήσω. Το 1992 είχα στεναχωρηθεί με τη δουλειά μου και ήθελα να την παρατήσω, αλλά είναι έρωτας αυτή η δουλειά».

Τέλος, ο Βασίλης Καρράς αναφέρθηκε και στον Νότη Σφακιανάκη με τον οποία διατηρούν μια μακρόχρονη φιλία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Νότης είναι ψυχούλα, είναι ένα παρεξηγημένο παιδί».


πηγή