Ανακοίνωσε πως θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του και του έβγαλαν τα μάτια με κουτάλι (σκληρές εικόνες)

Συγκλονίζει το απάνθρωπο περιστατικό που σημειώθηκε στο Πακιστάν όπου ένας ερωτευμένος νεαρός δέχτηκε επίθεση από τους ίδιους τους συγγενείς του επειδή ήθελε να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του. Τι του έκαναν; Του έβγαλαν τα μάτια. Κυριολεκτικά.

Ο λόγος για τον Αμπντούλ Μπακί, που κατοικεί στο χωριό Ναζιραμπάντ στην περιοχή του Βαλουχιστάν. Το περασμένο Σάββατο το βράδυ ανακοίνωσε στην οικογένειά του ότι ήθελε να ενώσει τη ζωή του μ’ ένα κορίτσι με το οποίο διατηρούσε σχέση.

Μάλιστα, τους κάλεσε να πάνε να τη ζητήσουν από τους γονείς της, όπως ορίζουν οι παραδόσεις τους, και να γίνει ο αρραβώνας. Όμως, ο πατέρας του νεαρού άνδρα δεν ενέκρινε την επιθυμία του για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Ο 70χρονος, τυφλωμένος από οργή, μαζί με τους τέσσερις αδελφούς του 22χρονου τον κράτησαν ακίνητο και του έβγαλαν τα μάτια μ’ ένα κουτάλι.

Την ίδια ώρα, κλείδωσαν τη μητέρα του νεαρού σε διπλανό δωμάτιο για να μην μπορέσει να επέμβει για να σώσει τον γιο της.

Το θύμα διακομίστηκε σε περιφερειακό νοσοκομείο της Λοραλάι, απ’ όπου διακομίστηκε αργότερα σε οφθαλμολογική κλινική στην Κουέτα. Πηγή του νοσοκομείου επιβεβαίωσε ότι ο Αμπντούλ Μπακί έχασε και τα δύο μάτια του.

«Είπα στον πατέρα μου και τους αδελφούς μου ότι ήθελα να παντρευτώ ένα κορίτσι, με το οποίο είχα δεσμό. Ο πατέρας μου συμφώνησε αρχικά. Αλλά τρεις ώρες αργότερα μαζί με τέσσερα αδέλφια μου με οδήγησαν σ’ ένα δωμάτιο, με έδεσαν και άρχισαν να μου βγάζουν τα μάτια», αφηγείται το θύμα από το κρεβάτι του πόνου.

«Τους φώναζα: τι κάνετε; Αλλά δεν με άκουγαν. Όταν μου έβγαλαν το πρώτο μάτι τους είπα να με αφήσουν, αλλά δεν με άκουσαν. Όταν τέλειωσαν, τους παρακάλεσα να με σκοτώσουν επί τόπου, αλλά εκείνοι είπαν ότι θέλουν να ζήσω για να στείλουν μήνυμα στα άλλα παιδιά του χωριού».

Ο πατέρας και δύο από τα αδέρφια του Μπακί συνελήφθησαν. Τα άλλα δύο κατάφεραν να διαφύγουν.

Φωτογραφία: Caters

Βίντεο: Metro

πηγή