«Έσπρωχνε» και αναβολικά η σπείρα των αντικαρκινικών φαρμάκων

  • Έφοδος της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας σε ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα στην Πεύκη
  • Εντοπίστηκαν 10-12 κούτες αναβολικών ουσιών
  • Η αποθήκη φέρεται να ανήκει σε 64χρονο που είχε συλληφθεί ως μέλος της σπείρας που διακινούσε παράνομα αντικαρκινικά φάρμακα

«Λαβράκι» έβγαλαν οι «ράμπο» της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας κατά τη διάρκεια εφόδου σε αποθήκη 64χρονου στην περιοχή της Πεύκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του οικήματος έχει συλληφθεί ως μέλος της σπείρας που διακινούσε παράνομα αντικαρκινικά φάρμακα, η οποία εξαρθρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην αποθήκη εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες αναβολικών ουσιών, ενώ αναμένεται να γίνουν συλλήψεις για τη νέα αυτή υπόθεση. Ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για «παρακλάδι» του κυκλώματος που πραγματοποιούσε παράνομη διακίνηση αντικαρκινικών φαρμάκων.

Αναλυτικότερα, κλιμάκιο αστυνομικών εισέβαλε σε ισόγειο διαμέρισμα της οδού Νικολάου Πλαστήρα, παρουσία εισαγγελέα και ερεύνησαν τον χώρο. Η έφοδος έγινε μετά από παραγγελία του ανακριτή για κατ’ οίκον έρευνες στους εμπλεκόμενους με το κύκλωμα των αντικαρκινικών.

Στον χώρο, ο οποίος φαίνεται να ανήκει σε εμπλεκόμενο και στη σπείρα των αντικαρκινικών φαρμάκων, βρέθηκαν 10 – 12 κούτες αναβολικών ενώ η νομιμότητα τους ερευνάται και κατά πληροφορίες εντοπίστηκαν και ναρκωτικά χάπια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

πηγή