Ένα 27χρονο μοντέλο εκφράζει τον «έρωτά» του για τον 14χρονο Finn Wolfhard και κατακεραυνώνεται

H Ali Michael, ένα 27χρονο μοντέλο από το Τέξας, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Finn Wolfhard, ton 14χρονο Mike του Stranger Things

Το Stranger Things μόλις κυκλοφόρησε τη δεύτερη σεζόν του και η δημοτικότητα του είναι στο πικ της, με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Έτσι και η Ali, η οποία κάνοντας χιούμορ με μία φωτογραφία στα social media, κατηγορήθηκε…

To 27χρονο μοντέλο αποφάσισε να εκφράσει τον «έρωτά» της στον μικρό πρωταγωνιστή ποστάροντας μία φωτογραφία του με τη λεζάντα «Μην παραξενευτείς αλλά… πάρε με τηλέφωνο σε 4 χρόνια» (σ.σ. θα έχει ενηλικιωθεί).

Η ανάρτησή της αυτή προκάλεσε πολλά σχόλια και σκληρή κριτική με πολλούς να αναρωτιούνται τι θα συνέβαινε αν τα φύλα και οι ηλικίες ήταν αντίθετα τι θα γινόταν.

Αν δηλαδή στην θέση της 27χρονης ήταν ένας άνδρας και στην θέση του 14χρονου ένα κοριτσάκι…

 

Η ίδια ωστόσο, λίγο αργότερα ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι το έκανε για πλάκα: «Χθες πόσταρα μία φωτογραφία του Μάικ από το Stranfer Things και του έγραψα να με πάρει σε 4 χρόνια. Ήταν ένα αστείο, αλλά καταλαβαίνω τους ανθρώπους που παρεξηγήθηκαν από αυτό. Ήταν λάθος που αστειεύτηκα με αυτό και ζητάω συγγνώμη. Δεν θέλω να μου τηλεφωνήσει. Ελπίζω να ξεκαθάρισα τα πράγματα».

πηγή