«Άψογη και αποτελεσματική» η συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας, λέει ο δήμαρχος Λέσβου

Με επιστολή του στον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός ευχαριστεί θερμά «εκ μέρους του Λεσβιακού λαού, της εκπαιδευτικής κοινότητας του νησιού αλλά και των γονέων και μαθητών του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Βρίσας, για την άμεση ανταπόκρισή και τη δημιουργία νέων υποδομών και εγκαταστάσεων στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου για την προσωρινή στέγαση των μαθητών μετά τον καταστροφικό της 12ης Ιουνίου».

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, ιδιαίτερες ευχαριστίες πρέπουν «στη διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών του υπουργείου Έφη Φλώρου και τον προϊστάμενο Τεχνικού Τμήματος Βασίλη Παύλου για την αμεσότητα των ενεργειών τους που είχαν ως αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να εκτελούνται οι απαραίτητες εργασίες και πολύ γρήγορα και έγκαιρα να λειτουργήσει το σχολείο της Βρίσας, μέχρι να αναγερθεί νέο κτίριο».

Ο δήμαρχος Λέσβου στη επιστολή του στον κ. Γαβρόγλου χαρακτηρίζει τη συνεργασία του δήμου Λέσβου με το υπουργείο και με τα παραπάνω στελέχη «άψογη και αποτελεσματική»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

πηγή